Yayasan Raja Zarith Sofiah Negeri Johor (YRZSNJ) telah bekerjasama dengan Yayasan Budi Ihsan Malaysia (YBIM) bagi menjayakan Majlis Pengagihan Daging Korban Sejuk Beku Kembara Korban 1001 Asnaf 2022

Pada 5 Ogos yang lepas, Yayasan Raja Zarith Sofiah Negeri Johor (YRZSNJ) telah bekerjasama dengan Yayasan Budi Ihsan Malaysia (YBIM) bagi menjayakan Majlis Pengagihan Daging Korban Sejuk Beku Kembara Korban 1001 Asnaf 2022.

Majlis pengagihan tersebut diadakan di Dewan Raya Dato’ Onn Jaafar, Larkin Jaya dan dihadiri oleh YBhg. Dato’ SR Hj Rosli bin Atan selaku Pengerusi YBIM, Encik Rohazam Shah bin Ahmad selaku Pengurus Kanan Pembangunan dan Peraihan Dana YRZSNJ, wakil Ketua Pegawai Eksekutif YRZSNJ dan disempurnakan oleh Encik Faiz Banafe, wakil kepada Yang Berhormat Tuan Mohd Hairi bin Mad Shah, Pengerusi Jawatankuasa Belia, Sukan, Pembangunan Usahawan, Koperasi dan Sumber Manusia Negeri Johor merangkap ADUN Larkin.

Sebanyak 3000kg daging korban sejuk beku telah berjaya diagihkan kepada 3000 asnaf-asnaf di PPR Kempas Permai, kawasan Larkin dan Pangsapuri Taman Scientex, Pasir Gudang.

#YRZSNJ

#RZSofJohorFoundation

#YBIM

#yayasanbudiihsanmalaysia

#KembaraKorban1001Asnaf2022